Actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden van verschillende acties van Levensmiddelengroothandel De Kweker. De nieuwste acties staan steeds bovenaan. Na afloop van de actieperiode blijven de voorwaarden nog een maand zichtbaar.

Actievoorwaarden jubileumreizen

De Kweker looft jubileumreizen uit aan klanten. Hoe maak ik kans op een jubileumreis?
  • Enkel wanneer u of uw bedrijf in 2018 ook 50 wordt of is geworden. U maakt enkel kans om te winnen door voor 29 mei 2018 een e-mail naar hoera50jaar@kweker.nl te sturen met bewijs dat u of uw bedrijf dit jaar 50 jaar bestaat. De winnaar van de jubileumreis wordt op woensdag 30 mei 2018 bekend gemaakt. De winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd. U maakt alleen kans op een jubileumreis wanneer u een unieke klantnummer heeft.
     
  • Enkel door het kopen van Iers rundvlees in onze zelfbedieningsgroothandel op maandag 7 mei 2018 of maandag 14 mei 2018. De aankopen moeten zijn gedaan op uw unieke klantnummer. De winnaar van de jubileumreis winactie wordt op woensdag 16 mei 2018 bekend gemaakt. De winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd.
     
  • Enkel door het kopen van het actieproduct van Fumagalli in onze webshop in de periode van maandag 14 mei t/m zondag 27 mei 2018. De aankopen moeten zijn gedaan op uw unieke klantnummer. De winnaar van de jubileumreis winactie wordt op maandag 28 mei 2018 bekend gemaakt. De winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd.
     
  • Spelregels: Door deelname aan de winactie en/of door het aanvaarden van een jubileumreis gaat u akkoord met de volgende spelregels. De winnaars worden door middel van een loting geselecteerd. De jubileumreizen vinden plaats in het najaar van 2018. Een jubileumreis kan variëren van één dag tot drie dagen, is voor maximaal twee personen en niet overdraagbaar. Deelname aan de jubileumreis is voorbehouden aan de bestuurder van de onderneming zoals deze bij KvK of De Kweker bekend is. Over de uitslag en toekenning van de jubileumreizen kan niet worden gecorrespondeerd. De jubileumreis is niet inwisselbaar voor geld of goederen. Persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen worden alleen gebruikt door De Kweker voor deze actie en worden niet verstrekt aan derden. Genoemde data zijn onder voorbehoud. Winnaars gaan akkoord met en werken mee aan publicatie van een kort reisverslag met foto- en filmmateriaal. Uitgesloten van deelname zijn (medewerkers van) De Kweker, ondernemingen deel uitmaken van de Vroegop Groep en leveranciers, en hun gezinsleden.