Actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden van verschillende acties van Levensmiddelengroothandel De Kweker. De nieuwste acties staan steeds bovenaan. Na afloop van de actieperiode blijven de voorwaarden nog een maand zichtbaar.

Actievoorwaarden jubileumreizen

De Kweker looft jubileumreizen uit aan klanten. Hoe maak ik kans op een jubileumreis?
 • Enkel door op donderdag 18 januari 2018 aankopen te doen in ons zelfbedieningsgroothandel. De aankopen moeten zijn gedaan op een gepersonaliseerde klantenpas op uw unieke klantnummer. De winnaar van de jubileumreis winactie wordt op vrijdag 19 januari 2018 bekend gemaakt. De winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd. De prijs wordt op vrijdagmiddag 19 januari 2018 persoonlijk aan de winnaar overhandigd.
   
 • Enkel door het laten leveren van een order door onze bezorgservice in de periode van donderdag 18 t/m woensdag 24 januari 2018. De aankopen moeten zijn gedaan op uw unieke klantnummer. De winnaar van de jubileumreis winactie wordt op maandag 29 januari 2018 bekend gemaakt. De winnaar wordt hierover persoonlijk geïnformeerd. De prijs wordt op maandagmiddag 29 januari 2018 persoonlijk aan de winnaar overhandigd.
   
 • Enkel door ene leuke, verrassende feestelijke foto op uw social media (Facebook, Instagram) te plaatsen in combinatie met minimaal de volgende hashtags: #dekweker50jaar #(uw eigen bedrijfsnaam). In de periode van 18 januari 2018 tot zaterdag 30 juni 2018 wordt maandelijks een foto en daarmee de winnaar van de jubileumreis winactie gekozen. De winnaar wordt steeds persoonlijk geïnformeerd.
   
 • Enkel in de periode van maandag 8 januari tot donderdag 11 januari 2018 op de stand van De Kweker de petitie Voedselonderwijs te tekenen èn uw visitekaartje in de daarvoor bestemde pot te deponeren. De winnaar van de jubileumreis winactie wordt op vrijdag 19 januari 2018 bekend gemaakt. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd.
   
 • Spelregels: Door deelname aan de winactie en/of door het aanvaarden van een jubileumreis gaat u akkoord met de volgende spelregels. De winnaars worden door middel van een loting geselecteerd. De jubileumreizen, waarvan het programma medio februari 2018 bekend wordt gemaakt, vinden plaats in het najaar van 2018. Een jubileumreis kan variëren van één dag tot 3 dagen, is voor maximaal twee personen en niet overdraagbaar. Deelname aan de jubileumreis is voorbehouden aan de bestuurder van de onderneming zoals deze bij KvK of De Kweker bekend is. Over de uitslag en toekenning van de jubileumreizen kan niet worden gecorrespondeerd. De jubileumreis is niet inwisselbaar voor geld of goederen. Persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen worden alleen gebruikt door De Kweker voor deze actie en worden niet verstrekt aan derden. Genoemde data zijn onder voorbehoud. Winnaars gaan akkoord met en werken mee aan publicatie van een kort reisverslag met foto- en filmmateriaal. Uitgesloten van deelname zijn (medewerkers van) De Kweker, ondernemingen deel uitmaken van de Vroegop Groep en leveranciers, en hun gezinsleden.