We staan voor je klaar, zowel in onze zelfbediening als bezorging!


Beste klant, wij leven momenteel in een onwerkelijke situatie. Wij denken aan je in deze moeilijke periode en bieden onze hulp waar mogelijk aan. Uiteraard is de situatie voor elke ondernemer momenteel verschillend en we kijken dan ook graag samen met jou naar mogelijke oplossingen voor jouw specifieke situatie. We zien al veel creatieve oplossingen ontstaan waaronder het thuisbezorgen van maaltijden en het verwerken van no waste producten. Onze accountmanagers denken graag met je mee hoe wij je hierbij van dienst kunnen zijn. Samen staan wij sterk!


Maatregelen conform RIVM

Bijzondere tijden vragen ook om andere maatregelen. Wij voelen onze verantwoordelijkheid en doen er alles aan om de risico’s te beperken. In onze maatregelen staan de adviezen van het RIVM centraal (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden). Onze medewerkers en chauffeurs wassen hun handen zo vaak mogelijk en wij hebben een regelmatige schoonmaak in onze zelfbedieningsvestiging. Daarnaast vragen wij onze klanten en medewerkers om een afstand van 1,5 meter aan te houden. Tenslotte verzoeken wij onze klanten om met PIN te betalen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen dagelijks aanvullende maatregelen. Bekijk hier alle maatregelen die wij volgens de richtlijnen van het RIVM hebben getroffen. 
 


Tips rondom COVID-19

Bekijk hier alle tips rondom COVID-19
 

Zelfbedieningsvestiging zeven dagen per week geopend

Wij beseffen goed dat de voedingsindustrie nu belangrijker is dan ooit en onze zelfbedieningsvestiging is dan ook dagelijks – zeven dagen per week – geopend. Bekijk de actuele openingstijden op onze website: https://dekweker.nl/openingstijden


De Kweker Express; binnen drie uur bezorgd

Als je vóór 14:00 uur je inkopen doet in onze zelfbedieningsvestiging, dan bezorgen wij je bestelling vanuit het hart van Amsterdam binnen drie uur. Let op dit geldt wel alleen binnen de Ring A10. Voor meer informatie zie https://dekweker.nl/express

 

Bezorgklanten dienen vóór 18:00 bestellingen te plaatsen

Wij zijn genoodzaakt om een aantal aanpassingen in de bestelprocedure door te voeren. Zo dienen bestellingen vóór 18:00 uur geplaatst worden. Bestellingen die wij na 18:00 uur ontvangen, kunnen de volgende dag niet uitgeleverd worden. Wij vragen hiervoor jouw begrip.


Levertijden kunnen mogelijk afwijken

Vanwege het coronavirus is het momenteel ook voor ons even passen en meten om iedereen zo goed en snel mogelijk van alle bestellingen te voorzien. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken tijdsvensters te leveren, alleen kan het voorkomen dat dit onverhoopt niet lukt. Mocht dit het geval zijn dan informeren wij je hier zo tijdig mogelijk over.
 

Specifieke instructies richting chauffeurs

Als jouw bedrijf specifieke richtlijnen heeft voor het afleveren van een bestelling voor onze chauffeurs dan vragen wij je om deze richtlijnen zichtbaar op te hangen. Op deze manier kunnen wij deze richtlijnen opvolgen. We volgen hierbij wel de adviezen van het RIVM.  
 

Geen retouren

Retouren kunnen wij in deze uitzonderlijke tijden momenteel niet verwerken. Wij vragen hiervoor jouw begrip.
 

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met je accountmanager. Voor vragen over je bestellingen of leveringen kun je contact opnemen met ons team verkoop binnendienst via verkoop@kweker.nl of via 020- 506 30 10.
 
Onze verkoop binnendienst is bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag: 06:00 – 19:00 uur
zaterdag: 07:00 – 15:30 uur
zondag: 16:00 – 19:00 uur
 

Wij zijn er om je te helpen!  

Het zijn bijzondere tijden waarin wij graag met je mee blijven denken en jou actief willen helpen. Mocht je even niet bezorgd willen worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze zelfbedieningsvestiging in het hart van Amsterdam.

Johan Oud                                                                      Karin Lindenhovius
Manager zelfbedieningsvestiging                                     Manager Verkoop, E-commerce &
Food Center Amsterdam                                                  Marketing                 


 

 

Inloggen bij de Kweker

Vergeten?
Inloggen

Al je gegevens en aanbiedingen op 1 plek 

Via jouw online account heb je toegang tot al je facturen, aanbiedingen, persoonlijk gegevens, exclusieve uitnodigingen en gratis consults.

Als klant registreren

Bent u een professional in food? Registreer als klant bij De Kweker en bekijk het assortiment.

Voordelen van de Kweker

  • Food en non-foodTotaalassortiment van vers en lokaal tot altijd scherp geprijsd
  • Bezorging binnen 3 uurZelf inkopen doen met het gemak van bezorging
  • Online bestellenVoor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
  • Persoonlijke aandacht Onze vakspecialisten denken graag met u mee

Heeft u al een klantenpas?

Nieuwe klanten hebben nog geen pas. Als u al zelbedieningsklant bent bij De Kweker heeft u een klantenpas van ons ontvangen.

Voordelen van de Kweker

  • Food en non-foodTotaalassortiment van vers en lokaal tot altijd scherp geprijsd
  • Bezorging binnen 3 uurZelf inkopen doen met het gemak van bezorging
  • Online bestellenVoor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
  • Persoonlijke aandacht Onze vakspecialisten denken graag met u mee