Creatief in tijden van crisis

Hoe gaan horecaondernemers om met de heropening en sociale afstand? Laat je inspireren door de verhalen van mede-ondernemers.

Van maaltijden voor daklozen tot een pop-up zaak

Cateraar Absolute Delicious

Van het opstarten van een pop-up restaurant tot het bereiden van maaltijden voor daklozen - het coronavirus maakt ondernemers creatief. Eigenaar Johan van Overbeek van Absolute Delicious vertelt hoe hij met zijn team de gehele bedrijfsvoering moest aanpassen.

Hoe gaat De Laurier om met sociale afstand?

In dit interview vertelt eigenaresse Zöe Verloop van De Laurier hoe zij momenteel onderneemt en hoe zij de sociale afstand binnen haar onderneming toepast.

Raak geïnspireerd door haar wijze van ondernemen en de verrassende pakketten die zij haar gasten bezorgt.

Een luxe hotel als quarantainelocatie: Villa Buitenlust

Villa Buitenlust heeft besloten om de handen ineen te slaan met hun buren van De Regenboog Groep. Het resultaat is een sociaal initiatief, namelijk een quarantainelocatie voor daklozen.

Lees in een interview met projectleider Eva de Rooij hoe de Villa op dit idee kwam en hoe zij de crisis te lijf gaan.

We staan voor je klaar!

#trotsopdehoreca

Wij helpen horecaondernemers graag uit de brand en al helemaal met het uitvoeren van mooie initiatieven. Daniel van H'Baron Catering heeft maar liefst 1.500 maaltijden (!) bereid voor het goede doel. Onze collega’s van transport hebben een bakwagen voor hem geregeld zodat hij extra koelruimte heeft om de maaltijden te bewaren. Daarnaast zijn er 400 kratten geregeld om de maaltijden in te vervoeren. Wij staan voor je klaar, zeker ook in moeilijke tijden!

Hoe gaat restaurant De Uitsmijter om met de crisis?

Run je zelf een restaurant en wil je weten hoe soortgelijke ondernemingen omgaan met de crisis?

In dit interview vertelt eigenaresse Lavinia de Haseth Möller van De Uitsmijter hoe zij momenteel onderneemt.

Meer verhalen lezen?

Regelmatig plaatsen wij nieuwe verhalen op deze pagina. Houd de pagina dus in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Inloggen bij de Kweker

Vergeten?
Inloggen

Al je gegevens en aanbiedingen op 1 plek 

Via jouw online account heb je toegang tot al je facturen, aanbiedingen, persoonlijk gegevens, exclusieve uitnodigingen en gratis consults.

Als klant registreren

Bent u een professional in food? Registreer als klant bij De Kweker en bekijk het assortiment.

Voordelen van de Kweker

  • Food en non-foodTotaalassortiment van vers en lokaal tot altijd scherp geprijsd
  • Bezorging binnen 3 uurZelf inkopen doen met het gemak van bezorging
  • Online bestellenVoor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
  • Persoonlijke aandacht Onze vakspecialisten denken graag met u mee

Heeft u al een klantenpas?

Nieuwe klanten hebben nog geen pas. Als u al zelbedieningsklant bent bij De Kweker heeft u een klantenpas van ons ontvangen.

Voordelen van de Kweker

  • Food en non-foodTotaalassortiment van vers en lokaal tot altijd scherp geprijsd
  • Bezorging binnen 3 uurZelf inkopen doen met het gemak van bezorging
  • Online bestellenVoor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
  • Persoonlijke aandacht Onze vakspecialisten denken graag met u mee