Food Sessies

Vier keer per jaar samen aan tafel

Datum en tijd

18 September - 19 September
09.00 - 17.00 uur

Locatie

Food Center Amsterdam
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
Op woensdag 18 en donderdag 19 september nodigen wij u uit voor de 3e editie van Food Sessies bij De Kweker! Deze twee dagen staan volledig in het thema van het verrijken en verbinden van de food professional. Het programma wordt gevuld met innovatieve sprekers, bruikbare workshops en masterclasses, productlanceringen, demonstraties van leveranciers en het delen van vakkennis door onze eigen vakspecialisten.
 
Schrijf u nu in voor één van de onderstaande workshops.

BIERCOLLEGE GULPENER & TASTING LOKALE BIEREN

Woensdag 18 september  van 12:30 - 14:15 en 14:00 - 15:45

Altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms ruikt naar banaan? Kom dan naar het Gulpener Biercollege! Leer alles over bier en proef tijdens dit interactieve college vier smaakvolle bieren. Aansluitend een rondleiding lokale bieren door Hilco Hellendoorn Bierspecialist van De Kweker. Geef u snel op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ja, ik ben erbij
 

MASTERCLASS & DINER LICHT KOKEN MET WILD

Woensdag 18 september van 15.00 tot 18.00 uurMasterclass “Licht koken met wild” o.l.v. Luuk Langendijk, de chef van restaurant As in samenwerking met Pieter van Meel. Ontdek dat koken met wild niet zwaar hoeft te zijn en dat u ook een mooi, licht gerecht op de kaart kan zetten met wild. Aansluitend gaat u aan tafel om het gerecht te proeven en onder genot van een glas wijn te netwerken met uw collega-ondernemers. Aanmelden kan via uw accountmanager of assistent bedrijfsleider. Wees er snel bij!

BIERCOLLEGE BIERTALENT, KOPSTOOT 2.0 EN NETWERKBORREL

Donderdag 19 september van 14:00 - 16:15samenwerking met StiBON is voor iedereen die meer wil weten over bier. Met BierTalent leert u proeven en goed advies geven. Deze stoomcursus wordt gegeven door bierspecialisten met jarenlange horeca ervaring. Met BierTalent komt u meer te weten over wat u serveert: Leer bier proeven Ontdek bierkenmerken Leer over verschillende biertypen Samen oefenen met collega’s Leer bieradvies te geven aan gasten Aanvullend op dit programma presenteert Rutte Jenever de nieuwste trends rondom de kopstoot. Het geheel wordt afgesloten met een netwerkborrel met collega-ondernemers en brouwers.

Geef u snel op via uw accountmanager of assistent bedrijfsleider. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

WORKSHOP BOOST UW MENUKAART O.L.V. COMMUNICATIEPROFESSIONALS

Donderdag 19 september van 10:30 - 13:30 uur

WAT gaan we op de nieuwe menu- en wijnkaart zetten? Veel horecaondernemers zijn vanuit gastronomisch oogpunt met deze vraag bezig.Een vaak onderschatte waarde is de omschrijving van het gerecht: HOE en WAAR zet u deze op de kaart. Kijk eens met andere ogen naar de menu- of wijnkaart en zet deze in als communicatie- en verkoopmiddel. Horecajournalist Bianca Roemaat (Roux Communicatie) en horeca adviseur Petra Venekamp (ConcreetAdvies) geven tips en voorbeelden uit de horecapraktijk. 

Ontdek welk concreet effect vormgeving, indeling, kleur, tekst en prijspsychologie hebben op uw marge en omzet. Breng gerust uw kaarten mee.
 
10.30 tot 11.45 Horeca adviseur Petra Venekamp (ConcreetAdvies) over hoe u meer verdient met uw kaart door indeling, vormgeving en prijspsycholgie.

11.45 tot 12.15 Korte break gasten kunnen een lunch genieten bij de diverse standhouders

12.15 tot 13.30 Horecajournalist Bianca Roemaat (Roux Communicatie) over hoe u met pakkende teksten de menukaart als communicatiemiddel gebruikt

Doet u ook mee met de workshop?

Ja, ik doe mee
 

PRODUCTLANCERINGEN & DEMONSTRATIES

woensdag 18 september donderdag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur
Onze vakspecialisten laten u de pareltjes van het seizoen proeven en onze trouwe leveranciers lanceren nieuwe, bijzondere producten. Onze lokale brouwers laten hun bieren van het seizoen aan u proeven o.a. de nieuwe bokbieren.  

Locatie

Food Sessies
 • Starttijd
  09:00 uur
 • Eindtijd
  17:00 uur
 • Locatie
  Food Center Amsterdam
  Jan van Galenstraat 4, 1051 KM Amsterdam

Klant worden

Bent u een professional in food? Word dan klant bij de Kweker en vraag vandaag nog uw klantenpas aan.

Voordelen van de Kweker

 • Food en non-foodTotaalassortiment van vers en lokaal tot altijd scherp geprijsd
 • Bezorging binnen 3 uurZelf inkopen doen met het gemak van bezorging
 • Online bestellenVoor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
 • Persoonlijke aandacht Onze vakspecialisten denken graag met u mee