INSPIRATIE

Het hele seizoen door bij De Kweker

Laat u tijdens onze workshops en events inspireren door onze vakspecialisten en leveranciers! Vol goede ideeŽn over (lokale) nieuwe- en bestaande seizoensproducten uit ons vertrouwde assortiment.

November 2018

Inspiratie voor alle professionals in food
  • 26 November 2018

    Inspiratietour Wijn & Kaas

December 2018

Inspiratie voor alle professionals in food
  • 3 December 2018 - 7 December 2018

    Circus of Food Kerstinspiratie

Inspiratietour Wijn & Kaas

26 November Inspiratietour

Op maandag 26 november organiseert De Kweker een inhoudelijke sessie over wijn & kaas combinaties bij Restaurant Café in de Waag. Gary Greenen; kaasspecialist van De Kweker, en Harold Hamersma; wijnexpert o.a. bekend van De Grote Hamersma en zijn columns in Het Parool, nemen u mee in de wereld van wijn & spijs. Schuif aan, tafel mee en discuseer over de beste combinaties tussen wijn & kaas.

Meer informatie
Jaap's suggestie

Lokaal Wild

Vroeg in de ochtend, enkele weken geleden. Ik mocht mee met de wildopzichter in de Amsterdamse waterleidingduinen. Bij het toegangshek struikelden we als het ware over een roedel herten.

Meer informatie

AMSTERDAMHERT

Lokaal wild
arrow

Circus of Food Kerstinspiratie

3 December - 7 December Kerstinspiratie

In 2018 staat Circus of Food in het teken van de producten die op dat moment in ’t seizoen zijn. Van maandag 3 december t/m zaterdag 8 december kunt u zich bij De Kweker laten inspireren door trouwe leveranciers en onze eigen vakspecialisten. In het Proeflokaal van De Kweker kunt u van maandag t/m vrijdag aanschuiven voor inhoudelijke sessies met producten uit de kerstfolder. Volop inspiratie voor de feestdagen, dus kom langs!

Meer informatie

Als eerste op de hoogte?

Blijf op de hoogte van alle events, workshops en masterclasses