Masterclass Klassieke bereiding 2.0

Maandag 24 februari

Datum en tijd

24 Februari
11.00 - 13.00 uur

Locatie

De Kweker
1051 KM Amsterdam
Sole Véronique, Tournedos Rossini, Coq au vin, Pêche melba, Crêpes Suzette, ken jij ze nog? Allemaal voorbeelden van horeca klassiekers, maar hoe maak je ze ook alweer en hoe kun je deze klassiekers vertalen naar de smaak van nu?

Chef-kok Ricardo van Ede van stay hotel Boat & Co neemt je tijdens deze masterclass mee naar de klassieke bereidingen van toen en laat zien hoe je deze klassiekers kunt verfijnen naar de smaak van nu. Tijdens de masterclass klassieke bereidingen 2.0 krijg je diverse tips en proef je de mogelijkheden in diverse gerechtjes.  

Inloggen bij de Kweker

Vergeten?
Inloggen

Al je gegevens en aanbiedingen op 1 plek 

Log in bij de Kweker en selecteer vervolgens 'bezorgklant worden' om meer informatie te ontvangen.

Als klant registreren

Bent u een professional in food? Registreer als klant bij De Kweker en bekijk het assortiment.

Voordelen van de Kweker

  • Food en non-foodTotaalassortiment van vers en lokaal tot altijd scherp geprijsd
  • Bezorging binnen 3 uurZelf inkopen doen met het gemak van bezorging
  • Online bestellenVoor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
  • Persoonlijke aandacht Onze vakspecialisten denken graag met u mee

Heeft u al een klantenpas?

Nieuwe klanten hebben nog geen pas. Als u al zelbedieningsklant bent bij De Kweker heeft u een klantenpas van ons ontvangen.

Voordelen van de Kweker

  • Food en non-foodTotaalassortiment van vers en lokaal tot altijd scherp geprijsd
  • Bezorging binnen 3 uurZelf inkopen doen met het gemak van bezorging
  • Online bestellenVoor 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd
  • Persoonlijke aandacht Onze vakspecialisten denken graag met u mee