De Kweker denkt in aanloop naar kerst met je mee over een slim en betaalbaar kerstmenu. Door 10 concrete tips, slimme oplossingen, handige trainingen en uitgebreide kerstassortiment met aanbiedingen bied jij jouw gasten deze kerst een betaalbaar menu en genieten zowel jij als jouw gasten volop deze kerst!
Natuurlijk wil je je gasten deze kerst omverblazen met de heerlijkste gerechten. Door slim je kerstinkopen te doen, kun je naast uitpakken ook meer marge overhouden én het betaalbaar houden voor je gasten.
Rik Hoevenaars, chefkok bij Cafe Restaurant Eindhoven, weet daar alles van en geeft je een aantal handige tips zodat jij zo slim mogelijk kan inkopen voor kerst en zo jouw gasten een betaalbaar kerstmenu kunt bieden.
Bekijk hier alle overige tips om het beste uit jouw zaak te halen met kerst:
Tip 1: De eerste is wellicht een inkopper, maar kijk bij het doen van inkopen naar de weekaanbiedingen. Hierdoor kun je enorm veel besparen.
Tip 2: Je kunt nu al beginnen met je inkopen voor kerst, zelfs versproducten kun je alvast inkopen. Portioneer ze en vries de porties in.
Tip 3: Probeer je producten waar kan van ‘kop tot staart’ te gebruiken. Meer weten hierover? Zie hieronder meer informatie over de training 'Van kop tot staart' bij ZiN inspiratielab.
Tip 4: Ook kun je een hoop besparen door te kiezen voor Eigen Merken, waardoor je A-merkkwaliteit voor een betere prijs krijgt.
Tip 5: Of ga voor slimme foodcomponenten van Slimme Keuken.
Met de Eigen Merken kies je voor de beste kwaliteit, voor de beste prijs. Neem bijvoorbeeld de zuivelproducten van Meyerij; uitgebreid getest door experts én voordeliger dan de a-merken. Door slim in te kopen voor kerst maak jij meer marge!
Met de slimme foodcomponenten van Slimme Keuken kun jij uitpakken voor jouw gasten met kerst, maak je meer marge in minder tijd, behoud je rust en creativiteit in de keuken én serveer jij gerechten van hoogstaande kwaliteit. Wat wil je nog meer?