Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat in een bakpan iets olie heet worden en schroei hierin de eendenborst filets om en om aan tot een mooie goudbruine kleur ontstaat.
Zout de eendenborsten en bestrooi ze met iets peper en laat de filets nagaren in een oven van 100 graden gedurende 4 minuten.
Dek de filets af met aluminium folie en laat deze rusten tot het garneren.Zet de uien op in een hoge pan en bak ze gaar.
Voeg de frambozenazijn toe met een drup water. Leg een deksel op de pan en stoof de uien op laag vuur gaar.
Snijd de mango fijn en pureer de helft met een staafmixer. Meng met de stukjes mango.
Pers de sinaasappel uit en meng het sap met de chipotle. Laat circa 2 minuten in het sap liggen. Meng het sap vervolgens met de mangochutney.
Maak het bord op naar eigen inzicht op.
Pluk de witlof bladeren los. Snijd de witlof ragfijn en bak deze in hete olie en blus deze af met een flinke scheut bockbier. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de witlof over de borden en maak het gerecht op naar eigen inzicht.