Ceder’s crisps gt

Cocktail van alcoholvrije gin met cranberry’s, vijgen en rozemarijn

Gang
Drank
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Doe de Ceder’s Crisp in 4 mooie glazen en voeg flink wat (zelfgemaakte) ijsblokjes en de cranberry’s of rode besjes toe.
  2. Roer even door met een lepel.
  3. Snijd de vijgen in partjes en verdeel over de glazen.
  4. Verdeel er de hard seltzer over en steek er een takje rozemarijn in.
  5. Steek het takje rozemarijn aan met behulp van een brandertje en blaas uit. Serveer direct, zodat het smeulend aan tafel komt.

TipVries gesneden vijgen en cranberries in met water in ijsblokvormpjes voor extra feestelijke ijsblokjes.

Ingrediënten

  • 4 borrelglaasjes Ceder’s Crisp Rose
  • 2 blikjes hard seltzer Berry Beat
  • 4 tl verse cranberry’s (of rode besjes)
  • 2 verse vijgen
  • 4 lange takjes rozemarijn
  • ijsblokjes

Publicatie datum: 16 november 2021