Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de hazenbout in de midden in en draai/trek de bout in tweeën. Zout de stukken hazenbout en bak deze aan in olie. Voeg de Kumar’s Vindaloo paste toe, laat deze smelten en voeg de kokosmelk toe.
Laat dit 2 uur stoven op laag vuur.
Rooster de Fles pompoen in de oven op 220° C gedurende 30 minuten.
Maak met behulp van een keukenmachine een crème van de pompoen met de Kumar’s Tikka Masala.
Snijd dunne plakken van de knolselderij en droog deze in de oven tussen 2 siliconenmatjes op 110° C gedurende 20-30 minuten.
Snijd de King boleten en de mini courgettes in de lengte in tweeën en grill beide groentes.
Smelt de Ghee boter en verwarm de specerijen tot de aroma’s vrijkomen, voeg de basmati rijst en het water toe. Roer zachtjes door en laat op laag vuur garen met het deksel op de pan tot al het vocht verdampt is.
Verwijder de specerijen en plaats de rijst op een bord, dresseer de hazenbout, gegrilde groente, pompoen crème en knolselderij chips naar wens. Bedruip de hazenbout met wat stoofvocht.